Left Fortsett å handle
Din ordre

Du har ingen varer i handlekorga

Noko for deg?
49,00 kr
750,00 kr
Sjå alternativ
NB: SISTE OPNINGSDAG FOR NETTBUTIKKEN: 31. JULI

Om oss

Vevnad er driven av veventusiastar og garn-nerdar med lidenskap for naturlege fibrar og godt handverk. Me sel kvalitetsgarn og utstyr til både strikking, veving og hekling. Nordiske produkt er alltid førstevalet vårt.

Veving er eit fantastisk univers. Som fersk vevar kan det likevel vere vanskeleg å finne fram. Vevgarn kjem i mange tjukkelsar og kvalitetar, og det å finne ut kva tetthet på vevskeia som er best til prosjektet ditt er heller ikkje alltid like rett fram. Terskelen for å lære er ofte høgare enn han treng vere, og det vil me gjere noko med gjennom å:

  • Tilby kvalitetsgarn frå nordiske leverandørar med lange tradisjonar og djupe røter.
  • Tilby kurs for deg som så gjerne skulle lært, men som ikkje veit kor du skal starte.
  • Inspirere, rettleie og vekse saman med deg.

Få hjelp til val av garn, skeibredde, fargar og verktøy. Treng du hjelp til å tolke ei oppskrift? Spør oss - me elskar å snakke om vev!

Strikking er den perfekte kompanjongen til vevinga. Strikkepinnane er aldri langt unna, og hos oss finn du garn og inspirasjon til nye prosjekt, hjelp med strikkinga om du står fast, og du får nerda saman med andre likesinna på våre faste spøtemøte.

Vevnad held til på Heiane på Stord, rett ved E39 mellom Haugesund og Bergen. 

Opningstidene våre er som følger:

Tysdag: 11-17
Onsdag: 11-17
Torsdag: 11-18
Fredag: 11-17
Laurdag: Etter avtale/blir annonsert

Dersom du skal forbi utanom våre faste opningstider, eller om de er ei gruppe som vil besøke oss så ta kontakt på epost eller telefon.

Saknar du noko i sortimentet vårt? Gje oss eit vink så kan det vere me løyser det likevel.